Word vriend van de DMA!

Op 22 april 2021 vieren wij het marketingvak met de uitreiking van de Dutch Marketing Awards. Na een roerig awardjaar in 2020 hopen wij op een veel beter 2021 en hebben we voor jou een mooie aanbieding om je te verbinden aan de Dutch Marketing Awards 2021. PIM, NIMA en Adformatie hebben een scherp geprijsd vriendenpakket samengesteld. Word je boezemvriend, dan profiteer je niet alleen van ons businesspakket maar draag je ook het marketingvak een warm hart toe!

Het boezemvriendenpakket (€3.000) bestaat uit:

  • 1 x PIM membership. Je kan dan naar alle PIM sessies in 2021. De waarde van dit membership is € 275,-. Klik hier voor meer info over PIM.
  • 1 x Masterclass van NIMA naar keuze ter waarde van € 750,-. Klik hier voor meer info over het aanbod van de NIMA Masterclasses.
  • Bedrijfsabonnement op Adformatie voor 10 professionals ter waarde van € 745,-. Klik hier voor meer info over het teamaanbod.
  • Media exposure in de aanloop naar de Dutch Marketing Awards op de platformen van Adformatie, PIM en NIMA. O.a. logo en profiel op deze site, logo op (digitaal) eventmateriaal, logo in bedankmail en in de DMA-advertentie in Adformatie.

Het vriendenpakket (€1.500) bestaat uit media exposure in de aanloop naar de Dutch Marketing Awards op de platformen van Adformatie, PIM en NIMA. O.a. logo en profiel op deze site, logo op (digitaal) eventmateriaal, logo in bedankmail en in de DMA-advertentie in Adformatie.

Staat jouw optie er niet tussen, omdat je liever partner wordt, neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Inschrijfformulier

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit event wordt verzorgd door PINO communicatie | evenementen | congressen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring. 

7
6
5
4
3
2
1