Word vriend van de DMA!

Vriendenpakketten

Draagt jouw organisatie het marketingvak een warm hart toe en wil je samen met ons het vak vieren? Word dan Vriend van de Dutch Marketing Awards en neem je hele team mee!

Vrienden ontvangen 5 tickets voor de Dutch Marketing Awards (regulier tarief €159 per ticket). Daarnaast vermelden we het logo van jouw organisatie op deze website, op het al het eventmateriaal en in de bedankadvertentie. 

Boezemvrienden ontvangen 10 tickets voor de Dutch Marketing Awards. Daarnaast vermelden we het logo van jouw organisatie op deze website, op al het eventmateriaal en in de bedankadvertentie. Ook mag je een insert toevoegen aan de goodiebag. 

Vrienden betalen slechts €99 (excl. BTW) euro voor extra tickets.

Inschrijfformulier

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van de Dutch Marketing Awards (datum poststempel telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk, naar:

Adformatie Events

t.a.v. Dutch Marketing Awards
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

of per email via info@dutchmarketingawards.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit event wordt verzorgd door PINO communicatie | evenementen | congressen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring. 

7
6
5
4
3
2
1