Tickets

Tarieven

Voor deelname aan de Dutch Marketing Awards gelden de volgende tarieven:

  • € 159,- (excl. BTW) voor niet-abonnees.
  • € 139,- (excl. BTW) voor abonnees en leden van Adformatie, NIMA en PIM.

Groepskortingen
Al vanaf twee personen kun je profiteren van aantrekkelijke staffelkorting. Staffelkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt verrekend over de basisprijs.

2 personen € 129 per persoon (excl. BTW)
3 of meer personen € 119 per persoon (excl. BTW)

Word vriend van de DMA!
Draagt jouw organisatie het marketingvak een warm hart toe en wil je samen met ons het vak vieren? Word dan Vriend van de Dutch Marketing Awards en neem je hele team mee! Klik hier voor de mogelijkheden. 

Bevestiging van je deelname
Binnen enkele minuten na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt dan ook direct de factuur voor deelname. Heb je de email niet ontvangen? Neem dan contact op met info@dutchmarketingawards.nl of bel 030 275 96 25. Door je aan te melden voor de Dutch Marketing Awards ga je akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden kun je onderaan deze pagina lezen.

Inschrijfformulier

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van de Dutch Marketing Awards (datum poststempel telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk, naar:

Adformatie Events

t.a.v. Dutch Marketing Awards
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

of per email via info@dutchmarketingawards.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit event wordt verzorgd door PINO communicatie | evenementen | congressen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring. 

7
6
5
4
3
2
1