Mattie & Marieke (Qmusic) presenteren
de Dutch Marketing Awards 2019!

Het Qmusic ochtendshowduo Mattie & Marieke presenteert dit jaar de uitreiking van de vijfde editie van de Dutch Marketing Awards.

Op 26 maart 2019 worden in het KIT in Amsterdam de Dutch Marketing Awards 2019 uitgereikt. Met onder andere de bekendmaking van de Marketing Company of the Year, Marketeer of the Year en daarmee ook de Marketing Top 100 van Adformatie is dit hét netwerkevent voor Marketing Nederland. Nieuw dit jaar is de award voor Transformer of the Year: een nominatie inzenden voor deze categorie is nog mogelijk!

Tijdens de show komen de beste marketingcases van dit jaar voorbij. De show staat onder leiding van Mattie Valk en Marieke Elsinga. Sinds afgelopen september zijn zij dagelijks te horen tussen 06:00 en 09:00 uur bij Qmusic.

Mattie Valk

Mattie (34) werd geboren in Dordrecht en begon zijn carrière zoals veel radio-dj’s bij de lokale omroep. Hij startte twaalf jaar geleden als audiovormgever bij Qmusic en maakte in 2010 zijn eerste nachtprogramma bij de zender. Sinds 2012 presenteert hij de ochtendshow en sinds afgelopen september samen met Marieke Elsinga. Mattie & Marieke zijn iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur samen te horen op Qmusic.

Marieke Elsinga

Marieke (32), geboren in Gouda,  kwam in 2012 bij Qmusic terecht via het interne opleidingstraject Q-college. Zij won dat jaar het Q-college en kreeg een eigen programma op Q. Marieke was al presentatrice bij de regionale omroep NH en maakte in 2016 haar debuut op de landelijke tv in RTL Late NIght. Tegenwoordig is ze een aantal dagen per week te zien in RTL Boulevard en presenteert ze iedere werkdag de ochtendshow bij Qmusic samen met Mattie Valk.