YUNE

Wij zijn Yune, een content marketing bureau met een voorliefde voor video. In 2007 begonnen als videoproductiebureau – en inmiddels uitgegroeid tot bedrijf met verschillende in-house disciplines. Bij Yune gaan we uit van de kracht van content. Dat is ook logisch, want vandaag de dag laten consumenten zich geen producten of diensten meer opdringen. We weten allemaal dat zenden (met name op social media) slecht werkt. Moderne consumenten accepteren alleen nog maar ‘reclame’ die inspireert, vermaakt of hen verder helpt.

We helpen merken met contentmarketing in al haar facetten. Of dat nou op social media is of op andere kanalen. We denken na over de strategie, nemen het voortouw in de contentcreatie en verzorgen de distributie. Het resultaat kan een reeks social media posts zijn, een animatievideo of een branded video. Hoe dan ook: de consument is het vertrekpunt bij het maken van deze content. Het merk zelf neemt dan de rol in van de uitgever. En daar helpen we je graag bij.

Inspired? Ons content marketing bureau is gevestigd in Amsterdam. Je bent van harte welkom om eens langs te komen en meer te leren over contentmarketing.

www.yune.nl