Win jij volgend jaar de SRM Scriptie Award?

Via deze weg willen wij alle winnaars feliciteren met hun award en de prachtige presentaties die zij hebben neergezet.

Wij kijken nu al uit naar de Dutch Marketing Awards van 2021. Dan reiken we namelijk de allereerste SRM Scriptie Award uit aan de student met de beste marketingscriptie. Bij SRM vinden we het belangrijk om professionele ontwikkeling en een leven lang leren te stimuleren om zo het vakgebied én de professionals die hierin werken verder te helpen.

De SRM Scriptie Award is specifiek bedoeld voor professionals die naast hun werk een opleiding volgen en daarvoor een scriptie schrijven. Het is een gezamenlijk initiatief van de Dutch Marketing Awards en SRM, dé opleider voor marketing- en communicatieprofessionals.

Het belang van opleiden
De ontwikkelingen in het marketingvakgebied gaan razendsnel. Nieuwe inzichten, tools, vaardigheden en gerichte kennis zijn nodig om up-to-date te blijven. Niet alleen jij, ook collega’s uit jouw team hebben baat bij het opdoen van kennis. Alleen blijf je relevant en zorg je samen voor optimale resultaten.

Daarom bieden we speciaal voor jou of iemand uit je team een speciale korting. Als je je inschrijft vóór 1 juli 2020 met de actiecode DMA2020, ontvang je 10% korting op het lesgeld!

Virtual Classroom
Door de maatregelen rond het coronavirus denk je misschien niet direct aan een klassikale opleiding volgen. Maar bij SRM gaan onze klassikale opleidingen momenteel door in Virtual Classroom, zodat je veilig vanuit huis lessen kunt volgen. Ook zijn veel van onze opleidingen beschikbaar als e-learning. Daarom is dit misschien wel hét moment om aan je opleiding te beginnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod.

Graag tot volgend jaar bij de Dutch Marketing Awards! Wellicht sta jij of staat iemand uit jouw team dan op het podium.

 

SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing, online marketing, marketingcommunicatie en communicatie. In opleidingen van SRM staan de competenties en vaardigheden centraal die jou aantoonbaar beter laten presteren in je huidige functie. Onze beroemde ‘live cases’ bieden strategische uitdaging én verdieping die een volgende stap in jouw (online) marketing- of communicatiecarrière mogelijk maken. Met 20 vaste medewerkers en ruim 250 gecertificeerde docenten streven we naar de verdere professionalisering van onze individuele deelnemers én de vakgebieden marketing en communicatie als geheel.

www.srm.nl