De Dutch Marketing Awards worden live vanuit de virtual studio bij Capital C uitgezonden

Op de plek waar ooit diamanten werden verhandeld, de Diamantbeurs, vind je nu de nieuwe creatieve hub van Amsterdam: Capital C. Hier, in hartje Amsterdam, ondersteunen we creatieve professionals in alle fasen van hun carrière en vieren we de creativiteit van alle soorten. Wij begrijpen dat je soms eerst 567 afgrijselijke ideeën moet bedenken, voor je tot iets briljants komt. En daarom biedt Capital C ruimte voor al die 567 afgrijselijke ideeën en voor dat ene idee dat wél werkt. Met events, vergaderruimtes, kantoren, co-working spaces, pop-up exposities en een bar/restaurant, verbindt Capital C jonge creatieve aan gevestigde namen, freelancers aan creatieve bureaus, en creativiteit aan commercie.

Wij geloven dat deze energie Amsterdam een stad met internationale connecties en eindeloze mogelijkheden maakt.

Noem het wat je wilt, wij noemen het Creativity with a Capital C. 

De Dutch Marketing Awards worden uitgezonden vanuit de virtual studio in de imposante glazen koepel op het dak van Capital C. Met een spectaculair uitzicht als perfecte backdrop voor ieder online event.

Capital C biedt een uitgebreide set van virtual studio’s waarbij je jouw event zowel vanuit de glazen koepel op het dak als vanuit speciale signature rooms, ontworpen door kunstenaars en designers, kunt livestreamen.

De studio’s zijn te boeken voor allerlei events. Van board meetings, talkshows en product launches tot teambuilding sessies, dance feestjes tot zelfs TV programma’s. Ons team van event producers staat klaar om jouw virtuele event net dat beetje extra te geven.

Meer info: Capital C Amsterdam

Partners