Kijk hier de DMA Talkshow terug

Tijdens deze live DMA Talkshow onder leiding van Aljan de Boer (Trendsactive) werden de winnaars van de Dutch Marketing Awards bekend gemaakt. Bekijk hier ook van diverse categorieën een uitgebreidere toelichting vanuit de jury.  

Deze productie is mede tot stand gekomen door inspanning van de teams van Capital C en Bourgonje in samenwerking met het productieteam van PINO Evenementen en Congressen & Verder Business Concepts.

Bekendmaking Marketeer of the Year

Bekendmaking Marketing Company of the Year

Bekendmaking Marketing Scale Up of the Year

Bekendmaking Marketing Talent of the Year

Bekendmaking Marketing Transformer of the Year

DMA Talkshow in plaats van feestelijke uitreiking

De winnaars van de Dutch Marketing Awards werden donderdag 26 maart vanaf 16:30 uur aangekondigd in een live online talkshow.

NIMA, PIM en Adformatie brachten vanuit Capital C een live programma waarin onder meer Marketeer of the Year, Marketing Company of the Year en Transformer of the Year, werden bekendgemaakt. De Dutch Marketing Awards zijn de belangrijkste marketingprijzen van Nederland en zijn een samenwerking tussen marketing-beroepsvereniging NIMA, Adformatie en PIM. 

Tijdens de talkshow ging host Aljan de Boer (bestuurslid PIM & Head of Inspiration bij Trendsactive), Marc van Eck (voorzitter College Register Marketeers) en Susanne van Nierop (Hoofdredacteur Adformatie) in gesprek over de belangrijke ontwikkelingen binnen het marketingvak. Juryvoorzitters Van Eck en Van Nierop maakten de winnaars bekend.

De geplande uitreiking in KIT Amsterdam kon door de uitbraak van het corona-virus niet doorgaan. Daarom heeft de organisatie de handen ineen geslagen met Capital C en Bourgonje die in de eventruimte de High Light een ‘virtuele studio’ hebben ingericht. ‘Deze tijd vraagt om creatieve oplossingen’, aldus Van Nierop. ‘We willen de winnaars graag het podium geven dat ze verdienen, juist nu. Dat kan dit jaar niet met een fysiek feest, maar het zou prachtig zijn als het vak online aanhaakt zodat we er een digitaal feestje van kunnen maken.’

Van Eck: ‘De Dutch Marketing Awards zijn de enige prijzen van marketeers voor marketeers. De jury’s hebben grondig werk gedaan om de allerbeste winnaars in het zonnetje te zetten. Dat willen we ook dit jaar graag breed uitdragen door middel van deze show.’